25 september, 2018

OCMW Knokke-Heist zoekt maatschappelijk werker

vacature ladderAls contractueel maatschappelijk werker B1-B3 bij de dienst Welzijn in het Sociaal Huis kom je terecht in één van onze vier teams (Onthaal & Administratie, Dienstverlening & Tewerkstelling, Seniorenzorg of Welzijnsprojecten).  De dienst Welzijn wil vanuit een proactieve en betrokken benadering aan elke inwoner van Knokke-Heist, met een bijzondere aandacht voor mensen in een kwetsbare situatie, de kans geven om vanuit hun eigenheid mee te participeren in de samenleving. Verschillende teams van maatschappelijk werkers zetten zich,  vanuit hun specifieke functie-inhoud, in om deze ambitie te realiseren. Maatschappelijk engagement en de wil ook de kwetsbare mensen zoveel mogelijk kansen bieden in de samenleving, is een basisvereiste voor elke medewerker.

Jouw Profiel:

Je bezit een bachelorsdiploma in het sociaal agogisch werk met de titel van maatschappelijk werker of een daarmee gelijk gesteld diploma of Bachelor in de sociale gezondheidszorg, of een daarmee gelijkgesteld diploma.

 

Aanbod:

  • Een boeiende en uitdagende functie in een werkomgeving met sociaal engagement
  • Het minimum bruto maandsalaris bedraagt 2.412,49 euro (B1 - 0 jaar) en maximum 4.064,97 euro (B3)
  • Extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, glijdende werkuren, hospitalisatieverzekering voor het gezin, fietsvergoeding, 2e pensioenpijler, abonnement openbaar vervoer,…
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 2 jaar

 

 

Interesse:

Solliciteer uiterlijk op 1 oktober 2018 via www.poolstok.be/vacatures . Je kan hier een recent cv, motivatiebrief en bewijsdocumenten toevoegen. Hier kan je ook meer informatie vinden over de functie en selectieprocedure in de infobrochure. Indien je vragen hebt kan je terecht bij Poolstok, via info@poolstok.be

 

Op basis van het cv en motivatiebrief kan een preselectie gemaakt worden.

 

OCMW Knokke-Heist let als werkgever op het bevorderen van gelijke kansen bij aanwerving. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht etnische afkomst en nationaliteit.