15 november, 2018

Vervul een kinderwens dankzij de Wensenboom

wensenboomDe Wensenboom For Life in Knokke is aan zijn vierde editie toe. Dit initiatief van de vzw Kansenfonds Knokke-Heist wil tijdens de Warmste Week van Studio Brussel de kinderen die het niet breed hebben toch een fijne kerst geven. Ook dit jaar kunnen mensen cadeautjes schenken via www.knokke-heist.be/wensenboom. De voorbije jaren vervulde de organisatie zo telkens ruim honderd wensen en bezorgden zo menig kind een onvergetelijke kerst en een grote lach op het gezicht. Alle kinderen van verenigingen die deelnamen aan het project ‘Knokke-Heist geeft elk kind kansen’ konden een wens doen. Die wensen werden samengebracht in de wensenboom.

De wensenboom heeft een grote impact, want zo kon men bijvoorbeeld de voorbije jaren kinderen hun eerste fietsje bezorgen, waardoor ze met hun vrienden op pad konden gaan. Of ze beleefden een schitterende familiedag doordat ze tickets kregen voor een pretpark. Een uitstap die ze anders niet konden doen. En je kunt bijvoorbeeld ook een zwemabonnement of lidmaatschap bij een voetbalclub schenken. Het zijn allemaal uitgaven die voor heel wat mensen evident lijken, maar het is niet voor iedereen even gemakkelijk om dat allemaal te bekostigen.

Laat je hart spreken en tover een glimlach op het gezicht van een kind! Een mooier kerstgeschenk voor jezelf kun je niet bedenken! Vorig jaar slaagde het Kansenfonds erin om alle 140 kinderwensen in vervulling te laten gaan en hopelijk lukt dat ook dit jaar! De cadeautjes die je via de website belooft te kopen, moet je uiterlijk tegen maandag 14 december bezorgen bij het Sociaal Huis.

Info: www.knokke-heist.be/wensenboom