Build4ever Zwemloop

Art.1 

De burgemeester verleent toelating aan Philippe Vilein, de vereniging de Jumpers, Knokkestraat 343, 8301 Knokke-Heist om het evenement Build4ever zwemloop te organiseren in en rond het Laguna Beachcomplex, stadion de Taeye en in de volgende straten : Heesterstraat, Zonnebloemstraat, Krommedijk, Varenstraat, Hulststraat.

 

I. OMLOOP.

 

Art.2.

De inrichters zijn er toe verplicht het volgend parcours en benaderende uurregeling te volgen:

De duatlon bestaat uit een zwem- en een looponderdeel (met korte en lange afstand) waaraan individueel of in duo kan deelgenomen worden.  Het sportevenement vindt plaats op 17/08/2018 van 18 tot 22 uur. 

 

De duatlon bestaat uit een zwemonderdeel van 1 kilometer en een looponderdeel van 8 kilometer.  De (groeps)start van de zwemproef vindt plaats op 17/08/18 om 18 uur op de oever van het meer van Heist (Laguna beach complex).  Na het zwemonderdeel begeven de deelnemers zich naar de wisselzone in de Heesterstraat om het looponderdeel aan te vatten. 

De deelnemers lopen via de Zonnebloemstraat, Krommedijk, stadion De Taeye opnieuw via de Krommedijk naar het pad langs het meer van Heist (Laguna beach complex) en via de Heesterstraat, Laurierstraat, Hulststraat terug naar de wisselzone in de Heesterstraat.

 

De deelnemers aan de lange afstand komen aan bij de derde passage aan het voormalig hotel Laguna. 

 

De deelnemers aan de korte afstand starten op 17/08/2018 om 18.15 uur, zwemmen een afstand van 500 meter en leggen twee rondes af. 

 

II. Verplichtingen van de inrichters:

Art.3.

 De inrichters zullen, met de medewerking van de politie, een ordedienst verzekeren in bovenvermelde straten en wegen.

 Art.4 

De deelnemers aan de wedstrijd, zoals om het even welke weggebruiker, zijn onderworpen aan alle voorschriften van de wegcode. De deelneming aan de wedstrijd ontslaat de deelnemers niet van plicht tot grote voorzichtigheid, noch van nauwgezette naleving van de wegcode.

 

Art.5 

Het gemeentebestuur zal niet kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen en wendt alle verantwoordelijkheid af in dit opzicht.

 

Art.6 

Dit besluit wordt overgemaakt aan de aanvrager en de politie. 

 Besluit

 

Plan Build4ever Zwemloop

Datum goedkeuring: 20 juli 2018

Datum bekendmaking: 20 juli 2018